Antena 3 CNN Actualitate Judecătoarea Carmen Mladen, acuzată de şantaj, rămâne în arest

Judecătoarea Carmen Mladen, acuzată de şantaj, rămâne în arest

Judecătoarea Carmen Mladen, acuzată de şantaj, rămâne în arest
Sursa foto: Foto: Videonews
22 Iun 2012   •   09:23

Judecătoarea Carmen Mladen de la Curtea de Apel Craiova, acuzată de şantaj, şi complicele ei Ionel Stoian rămân în arest, instanţa supremă respingând, vineri, cererea acestora de cercetare în libertate.
   
Carmen Mladen şi Ionel Stoian au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile în 14 iunie, în dosarul în care sunt acuzaţi de şantaj.
   
Decizia a fost contestată de Mladen şi Stoian la instanţa supremă, care vineri le-a respins recursul, astfel că cei doi vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest.

Potrivit DNA, judecătoarea Carmen Mladen, de la Secţia civilă a Curţii de Apel Craiova, a primit 5.000 de euro de la o persoană pe care o şantaja din 28 mai, împreună cu Ionel Stoian, căreia i-a spus că va face publice fapte compromiţătoare dacă nu primeşte banii.
   
În perioada 28 mai - 12 iunie, Carmen Mladen şi Ionel Stoian "au constrâns, în mod repetat, o persoană denunţătoare, parte vătămată în cauză, să le remită sume de bani, sub ameninţarea că vor da în vileag fapte presupus compromiţătoare pentru respectiva persoană", au precizat procurorii.
   
Cei doi au obţinut astfel 5.000 de euro de la persoana vătămată, banii fiind primiţi în 13 iunie de judecătoarea Carmen Mladen.
   
În aceeaşi zi, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat reţinerea şi arestarea preventivă a magistratului de la Curtea de Apel Craiova.
   
Avocatul Matei Catrinoiu, candidat la şefia Consiliului Local Gorj din partea PNŢCD, este persoana şantajată de judecătoarea Mladen şi de Ionel Stoian.
   

×
Subiecte în articol: Curtea de Apel
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close