Antena 3 Actualitate Judecătoarea Carmen Mladen îl acuză pe şeful PNŢCD Gorj, amantul său, că a violat-o

Judecătoarea Carmen Mladen îl acuză pe şeful PNŢCD Gorj, amantul său, că a violat-o

de M.Z.    |    15 Iun 2012   •   20:22
Judecătoarea Carmen Mladen îl acuză pe şeful PNŢCD Gorj, amantul său, că a violat-o
Sursa foto: Foto: Videonews

Carmen Mladen, judecătoarea din Craiova arestată pentru că şi-a şantajat amantul, îl acuză acum că a violat-o cu bestialitate. Acesta este nimeni altul decât liderul PNŢCD din Gorj, care tocmai a candidat pentru un post la Şefia Consiliului Judeţean.

El a mărturisit atât soţiei, cât şi procurorilor DNA, mica aventură pe care a avut-o cu judecătoarea şi a acceptat să organizeze flagrantul prin care magistratul a ajuns în arest. 

Printre oamenii care au aşteptat-o la intrarea în Curtea de Apel s-au aflat soţul şi fiul judecătoarei. Aceştia au refuzat iniţial să creadă că o mamă şi o soţie poate juca rolul unei amante diabolice.

Tot în cătuşe s-a mai aflat un alt presupus amant al femeii, complice la şantajul pe care judecătoarea l-a pus la cale. Victima lor nu este oricine. Se numeşte Matei Catrinoiu şi tocmai a candidat pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

Politicianul le-a povestit anchetatorilor că a trăit o aventură cu judecătoarea Carmen Mladen. În urmă cu două săptămâni, femeia i-ar fi spus că momentele lor intime au fost surprinse de SRI şi că atât cariera, cât şi căsnicia lui sunt în pericol. Judecătoarea i-a cerut cei 5.000 de euro pentru "a unge nişte rotiţe". A fost momentul în care Matei Catrinoiu a bătut palma cu procurorii DNA.

"Cei 5.000 de euro există, au fost găsiţi, într-adevăr asupra doamnei", a declarat Daniela Micu, avocata judecătoarei.

Carmen Mladen a primit mandat de arestare pentru şantaj şi corupţie sexuală. Replica ei vine acum de după gratii.

"(Judecătoarea - n.r.) a declarat faptul că de fapt adevărata victimă este dânsa, deoarece a fost violată de denunţător începând cu aproximativ doi ani în urmă, când dânsul a intrat peste ea într-o cameră de hotel. Bine, ea i-a deschis uşa, dar ulterior nu a mai vrut să iasă şi aşa cum se exprimă domnia sa, a fost violată cu bestialitate", susţine Tonel Pop, avocatul judecătoarei.

Judecătoarea Carmen Mladen mai susţine că ea a fost de fapt şantajată. Politicianul ar fi obligat-o să-l ajute în câteva cazuri şi nu l-a denunţat pentru că şi-ar fi distrus cariera.

Femeia se apără şi cu averea ei impresionantă. Are peste 70.000 de euro în conturi, o casă şi un apartament în Craiova, o maşină de 20.000 de euro şi o motocicletă. Principalul ei avantaj, însă, este experienţa - ştie să se apere. Procurorii însă nu cred un cuvânt din vorbele acuzatei şi susţin că probele din dosar sunt mai mult decât evidente.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close