Antena 3 CNN Actualitate Judecătoarea Carmen Mladen îl acuză pe şeful PNŢCD Gorj, amantul său, că a violat-o

Judecătoarea Carmen Mladen îl acuză pe şeful PNŢCD Gorj, amantul său, că a violat-o

Judecătoarea Carmen Mladen îl acuză pe şeful PNŢCD Gorj, amantul său, că a violat-o
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    15 Iun 2012   •   20:22

Carmen Mladen, judecătoarea din Craiova arestată pentru că şi-a şantajat amantul, îl acuză acum că a violat-o cu bestialitate. Acesta este nimeni altul decât liderul PNŢCD din Gorj, care tocmai a candidat pentru un post la Şefia Consiliului Judeţean.

El a mărturisit atât soţiei, cât şi procurorilor DNA, mica aventură pe care a avut-o cu judecătoarea şi a acceptat să organizeze flagrantul prin care magistratul a ajuns în arest. 

Printre oamenii care au aşteptat-o la intrarea în Curtea de Apel s-au aflat soţul şi fiul judecătoarei. Aceştia au refuzat iniţial să creadă că o mamă şi o soţie poate juca rolul unei amante diabolice.

Tot în cătuşe s-a mai aflat un alt presupus amant al femeii, complice la şantajul pe care judecătoarea l-a pus la cale. Victima lor nu este oricine. Se numeşte Matei Catrinoiu şi tocmai a candidat pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

Politicianul le-a povestit anchetatorilor că a trăit o aventură cu judecătoarea Carmen Mladen. În urmă cu două săptămâni, femeia i-ar fi spus că momentele lor intime au fost surprinse de SRI şi că atât cariera, cât şi căsnicia lui sunt în pericol. Judecătoarea i-a cerut cei 5.000 de euro pentru "a unge nişte rotiţe". A fost momentul în care Matei Catrinoiu a bătut palma cu procurorii DNA.

"Cei 5.000 de euro există, au fost găsiţi, într-adevăr asupra doamnei", a declarat Daniela Micu, avocata judecătoarei.

Carmen Mladen a primit mandat de arestare pentru şantaj şi corupţie sexuală. Replica ei vine acum de după gratii.

"(Judecătoarea - n.r.) a declarat faptul că de fapt adevărata victimă este dânsa, deoarece a fost violată de denunţător începând cu aproximativ doi ani în urmă, când dânsul a intrat peste ea într-o cameră de hotel. Bine, ea i-a deschis uşa, dar ulterior nu a mai vrut să iasă şi aşa cum se exprimă domnia sa, a fost violată cu bestialitate", susţine Tonel Pop, avocatul judecătoarei.

Judecătoarea Carmen Mladen mai susţine că ea a fost de fapt şantajată. Politicianul ar fi obligat-o să-l ajute în câteva cazuri şi nu l-a denunţat pentru că şi-ar fi distrus cariera.

Femeia se apără şi cu averea ei impresionantă. Are peste 70.000 de euro în conturi, o casă şi un apartament în Craiova, o maşină de 20.000 de euro şi o motocicletă. Principalul ei avantaj, însă, este experienţa - ştie să se apere. Procurorii însă nu cred un cuvânt din vorbele acuzatei şi susţin că probele din dosar sunt mai mult decât evidente.




×
Subiecte în articol: arestata viol santaj amant PNTCD Craiova partid
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close