Antena 3 CNN Actualitate Judecătoarea Gabriela Bârsan neagă că a luat mită: Exclud total noţiunea de vinovăţie!

Judecătoarea Gabriela Bârsan neagă că a luat mită: Exclud total noţiunea de vinovăţie!

Judecătoarea Gabriela Bârsan neagă că a luat mită: Exclud total noţiunea de vinovăţie!
Sursa foto: Foto: Videonews.ro
07 Oct 2011   •   15:03

Judecătoarea Gabriela Bârsan respinge acuzaţiile de luare de mită. Aceasta a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că exclude ideea de vinovăţie şi că persoanele alături de care lucrează pot confirma că nu a făcut nimic care să depăşească limitele legii.

Exclud total noţiunea de vinovăţie din punct de vedere juridic. (...) Pe acest telefon nu m-a sunat nimeni, niciodată, în afară de soţul meu. Întregul colectiv pe care îl coordonez din punct de vedere managerial, mă refer la colegii mei, ştie mai bine ca oricine că, în afară de problemele profesionale, nu am discutat absolut nimic”, declarat Gabriela Bârsan.

Nu o dată, am fost implicată în situaţii de genul acesta, ca după o mediatizare, să fiu pusă în situaţia de a soluţiona un dosar. Sper să nu fiu pusă în situaţia să lupt şi pentru altceva legat de persoana mea”, a adăugat judecătoarea.

Joi seară, procurorii DNA au percheziţionat locuinţa judecătoarei Gabriela Bârsan, preşedinta Secţiei Contencios Administrativ de la Înalta Curte de Casaţie, suspectată de luare de mită. Alături de Gabriela Bârsan, în Ancheta DNA este vizată şi Iuliana Puşoiu, de la Secţia de Contencios a instanţei supreme.

Potrivit unor surse judiciare, Gabriela Bârsan este cercetată pentru că ar fi primit de la avocata Silinescu Gherbovan cadouri constând în excursii în străinătate şi folosirea, de către fiul judecătoarei, a unui apartament în Paris al avocatei.

Gabriela Bârsan este soţia judecătorului român Corneliu Bârsan la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), de la Strasbourg.

 

×
Parteneri
Sondaj: Cîrstoiu, la un pas să îl depăşească pe Nicuşor Dan
x close