Antena 3 CNN Actualitate Judecător CCR către ziarişti, după verdictul pe Legea pensiilor: N-am chef să intru în discuţia presei (VIDEO)

Judecător CCR către ziarişti, după verdictul pe Legea pensiilor: N-am chef să intru în discuţia presei (VIDEO)

Judecător CCR către ziarişti, după verdictul pe Legea pensiilor: N-am chef să intru în discuţia presei (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
06 Oct 2010   •   16:05

Judecătorul Ion Predescu, membru al Curţii Constituţionale, nu a dorit să facă prea multe comentarii în legătură cu decizia pe care Curtea a luat-o miercuri pe marginea Legii pensiilor. Acesta a precizat că totul va fi clar după prezentarea deciziei şi că nu are chef să intre în discuţiile presei.

Judecătorul a declarat că este în competenţa Curţii să se pronunţe şi asupra votului şi că acesta este unul secret.

"Opiniile au fost diverse, susţinerile diferite şi astea ţin de secretul dezbaterilor", a ţinut să precizeze Ion Predescu.

La insistările jurnaliştilor, judecătorul le-a spus că nu are chef să intre în discuţiile pres, "după atâtea dezbateri".

"Lăsaţi-mă în pace. N-am chef de a intra în discuţia presei şi a voastră, a cinematografiei, televiziunilor. N-am chef, după atâtea dezbateri...", a spus judecătorul.

Curtea Constituţională a respins, miercuri, contestaţiile depuse de PSD şi PNL referitoare la Legea pensiilor. Judecătorii au decis, cu cinci voturi "pentru" şi patru "împotrivă", că Legea adoptată luna trecută în Parlament este constituţională. Decizia este definitivă şi general obligatorie.



Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close