Antena 3 CNN Actualitate Judeţul Dâmboviţa, la un pas de a se transforma într-o mare groapă de gunoi. Află cum s-a ajuns în această situaţie

Judeţul Dâmboviţa, la un pas de a se transforma într-o mare groapă de gunoi. Află cum s-a ajuns în această situaţie

Judeţul Dâmboviţa, la un pas de a se transforma într-o mare groapă de gunoi. Află cum s-a ajuns în această situaţie
Sursa foto: Foto: jackiesramblings.com
05 Ian 2012   •   07:18

Problema colectării gunoaielor e pe cale să transforme judeţul Dâmboviţa într-un uriaş morman de resturi menajere. Firma care a luat în concesiune gropile de gunoi de la Aninoasa şi de la Titu a decis să nu mai primească deşeurile de la firmele colectoare pentru că nu şi-a mai încasat drepturile băneşti din luna martie a anului trecut.

Neînţelegerile dintre firma concesionarã şi firma de colectoare a gunoaielor din Dâmboviţa au atins punctul culminant ieri. Zeci de maşini de gunoi au fost oprite la rampã din cauza întârzierilor de platã.

Reprezentanţii societăţii care administrează gropile de gunoi susţin că firma care strănge gunoiul are datorii de ordinul sutelor de mii de lei.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a criticat neînţelegerile dintre cele două companii şi ameninţă cu rezilierea contractelor.

Dacã operatorii nu vor reveni la gânduri mai bune şi nu îşi vor relua activitatea în scurt timp,  gunoaiele din tot judeţul Dâmboviţa nu vor mai fi ridicate.
 

×
Subiecte în articol: adolescent impuscat mortal liceu SUA
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close