Antena 3 CNN Actualitate Jurnalist arădean, lovit cu bâta de un muncitor. Ce s-a întâmplat

Jurnalist arădean, lovit cu bâta de un muncitor. Ce s-a întâmplat

Jurnalist arădean, lovit cu bâta de un muncitor. Ce s-a întâmplat
07 Noi 2017   •   20:22

Un jurnalist al Jurnal arădean/Aradon a fost agresat fizic, cu o bâtă, marți, de către un muncitor pe un șantier.

Jurnalistul a parcat mașina la intrarea pe șantier și s-a îndreptat spre dirigintele de șantier pentru a se prezenta și a cere permisiunea să facă niște poze. Permisiune ce i-a și fost acordată de șeful de șantier.

După ce și-a terminat treaba, a fost anunțat că mașina, cu care jurnalistul a sosit, blochează un utilaj care trebuia să stropească cu apă nisipul de la intrarea de pe centură spre pasaj dinspre Micălaca, în drept cu CET-ul. Jurnalistul a mers în pas alergător pentru a lua mașina. Când a ajuns la autoturism, un muncitor, care mișca tot timpul o bâtă în mână a început să înjure ca la ușa cortului, scrie aradon.ro.

Jurnalistul a încercat să îi explice că va pleca și că îi pare rău, dar și că este din presă și a făcut o documentare. A urmat actul de violență prin care, în mod inexplicabil, muncitorul a rupt vesta și ecusonul cu o smucitură violentă și a început să dea cu bâta, cu mâna liberă și picioarele în jurnalist. Acesta, pentru a se feri de loviturile dirijate spre cap, s-a apropiat foarte mult de muncitor. A fost lovit în obraz și în mâna stângă, în încercarea de a se apăra.

Detalii, pe aradon.ro.

×
Subiecte în articol: Arad jurnalist agresat
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close