Antena 3 CNN Actualitate Jurnalistă Antena 3, căutată de hoț acasă, la recomandarea polițiștilor. Reacția ministrului de Interne: „Voi dispune verificări”

Jurnalistă Antena 3, căutată de hoț acasă, la recomandarea polițiștilor. Reacția ministrului de Interne: „Voi dispune verificări”

Jurnalistă Antena 3, căutată de hoț acasă, la recomandarea polițiștilor. Reacția ministrului de Interne: „Voi dispune verificări”
03 Sep 2019   •   21:15

Ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a comentat cazul jurnalistei Antena 3 care s-a trezit la ușă cu hoțul care o jefuise. 

Corina Matlinschi, jurnalist Antena 3, a fost jefuită în timpul unei transmisiuni în direct. Dovada că Poliția învață hoții cum să scape de dosarele penale este o întâmplare care s-a petrecut după câteva zile, atunci când Corina s-a trezit cu hoțul la ușă. Individul i-a spus că polițiștii l-au învățat cum să procedeze ca să se ajungă la o înțelegere amiabilă. 

„Acum aflu despre această speță. Pot să vă spun că mâine, la prima oră, voi dispune verificări pentru a vedea despre ce e vorba și, desigur, mâine dimineață pleacă un corp de control la Ialomița și cine a greșit, plătește. Eu credeam că până în momentul acesta colegii mei au înțeles că ne facem datoria și respectăm legea și procedurile. Cine își dorește să facă parte din familia MAI trebuie să facă aceste lucruri, cine nu, suportă rigorile legii. Nu vreau să mă pronunț mai mult, pentru mine e o informație proaspătă”. 

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close