Antena 3 Actualitate Jurnaliști amenințați cu bătaia de angajații CFR: ”Te plesnesc. Stinge că ți-l sparg”

Jurnaliști amenințați cu bătaia de angajații CFR: ”Te plesnesc. Stinge că ți-l sparg”

de Andreea Borboros    |    02 Aug 2021   •   10:35
Jurnaliști amenințați cu bătaia de angajații CFR: ”Te plesnesc. Stinge că ți-l sparg”
Sursa foto: Facebook/CFR Călători

Mai mulți jurnaliști au fost la un pas de a fi agresați fizic de angajații CFR Călători în gara din Timișoara, aseară, puțin după miezul nopții. Aceștia se aflau pe peronul gării unde filmau trenul București-Timișoara care a ajuns în gară cu foarte mare întârziere. Jurnaliștii au fost înjurați, și amenințați că vor fi bătuți și că li se va sparge echipamentul de filmare.

Jurnaliștii se pregăteau să filmeze momentul în care trenul București-Timișoara a avut o întârziere de aproape patru ore, în Gara de Nord. Un mecanic al unui tren s-a simțit deranjat de lumina de la camerele de filmat. Acesta a ieșit în ușa trenului și a început să îi înjure și să îi amenințe pe jurnaliști.

La scurt timp, mai mulți angajați de la CFR Călători s-au îndreptat spre jurnaliști. Aceștia aveau în mână ciocanele cu care verifică roțile trenurilor. Unul dintre angajați le-a transmis jurnaliștilor că dacă nu vor opri camerele de filmat, atunci le va sparge echipamentul.

Călătorii care se aflau la acea oră pe peron au sărit în sprijinul jurnaliștilor.

Până la această oră conducerea CFR Timiș nu a putut fi contactată.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close