Antena 3 CNN Actualitate Jurnaliștii Antena 3, așa cum nu i-ați mai văzut. Cum petrec Crăciunul cei care vă aduc zilnic cele mai bune informații

Jurnaliștii Antena 3, așa cum nu i-ați mai văzut. Cum petrec Crăciunul cei care vă aduc zilnic cele mai bune informații

Cei mai urmăriți jurnaliști la evenimentele importante din România, dar și din lume, au ales să petreacă în familie acest Crăciun. Ne-au primit virtual și pe noi în casele lor, ne-au arătat cum s-au pregătit, ce bucate au gătit, ne-au colindat și ne-au făcut urări din suflet.

Jurnaliștii Antena 3, așa cum nu i-ați mai văzut. Cum petrec Crăciunul cei care vă aduc zilnic cele mai bune informații
de Gabriel Dano    |    25 Dec 2020   •   21:32

Loredana Ştefu şi-a anulat planurile iniţiale de Crăciun din cauza pandemiei, aşa că a stat acasă şi s-a delectat cu măncarea sa favorită – salata de boef.

Radu Tudor, mare fan al Crăciunului, a fost cel mai harnic dintre vedetele Antenei 3, fiind primul care a împodobit bradul de Crăciun. De altfel, seriosului analist i se spune şi Beculete, o poreclă mai veche datorată pozelor excesive cu decoraţiunile şi beculeţele de Crăciun.

Marius Ioniţă şi-a luat inima în dinţi şi a dat o mână de ajutor la cozonacii familiei.  A pregătit chiar el umplutura de nucă necesară în interiorul tradiţionalului dulce de Crăciun!


Din Bucovina cea plină de tradiţii, Gina Văcariu ne-a oferit o mostră de autenticitate colindând alături de mama sa şi arătându-ne bucate de poveste.

 

Andreea Sava a petrecut Crăciunul şi în redacţie şi acasă, o scuză pentru a nu găti. Norocul ei că la bucate a ajutat-o propria mama, dar şi magazinele de comenzi. Cea mai mare dorinţă de Sărbători? Să o asculte Dumnezeu în continuare!

Îmbrăcată în port popular,  Ana Maria Bujor ne-a mărturisit secretul îmbunării lui Moş Crăciun: cornuleţele cu dulceaţă de prune!


Maria Linda şi-a botezat bradul de centru-stânga după ce două zile s-a chinuit să îl poziţioneze în mod echilibrat.  Nici după trei suporturi schimbate bradul nu a vrut să fie doar de centru. Să îi fie cu noroc!

Catalina Porumbel a gătit şi împodobit bradul alături de fetiţele sale – Eva şi Catinca. Realizatoarea Decisiv nu a uitat să mulţumească fanilor Antena 3 pentru că au rămas alături de noi în acest an greu.

Sabrina Preda însoţită de nepotul său Luca ne-au arătat toate bunătăţile pregătite şi ne-au dezvăluit că tradiţionala masă de Crăciun, familia sa o ţine în Ajun.  

Nadina Câmpean s-a pregătit din timp pentru aceste sărbători. A început să-și decoreze casa imediat după Moș Nicolae. Mărturisește că nu a ratat niciun geam care să nu fie plin de luminițe.

Sergiu Cora și fiica lui Alexandra au deschis cadourile de la Moș Crăciun în direct la Antena 3.

Ana Maria Roman a făcut duet cu cățelul ei Toto și ne-a colindat în direct.

Mihaela Bîrzilă, dublă sărbătoare de Crăciun. L-a sărbătorit pe soțul ei, alături de cei doi copii.

Oana Zamfir a descoperit de Crăciun că socrul său are un talent deosebit.

Cristi Popovici a ascultat de sfaturile specialiștilor, dar tot a trebuit să-i adune pe cei dragi acasă. A făcut-o însă respectând regulile anti-COVID.

Ela Crăciun a ținut să respecte una dintre tradițiile sale de Crăciun. A mers să petreacă Crăciunul la Sinaia, alături de părinții săi.

De Crăciun, Lidia Fecioru a primit de la nepoțică o cană cu chipul ei pe ea. Are și un sfat prețios pentru cei care vor să cunoască bunăstarea în anul care vine.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close