Antena 3 CNN Actualitate Vloggerul erou care a dat pe mâna poliţiştilor un presupus pedofil. Cine e "justițiarul de Berceni"

Vloggerul erou care a dat pe mâna poliţiştilor un presupus pedofil. Cine e "justițiarul de Berceni"

Un presupus pedofil a fost prins în flagrant în timp ce voia să se întâlnească cu o minoră pentru a întreține relații sexuale cu aceasta, în apartamentul său din Ploiești.

Vloggerul erou care a dat pe mâna poliţiştilor un presupus pedofil. Cine e "justițiarul de Berceni"
de Silvia Preda    |    04 Iun 2022   •   08:36

Curajosul care a demascat totul este Alexandru Constandachi, cunoscut ca "justițiarul de Berceni", care s-a da drept o fată de 14 ani pe rețelele de socializare. În cele din urmă bărbatul a fost dat pe mâna poliției.

Alex s-a dat drept o copilă de 14 ani iar bărbatul de 54 de ani a mușcat imediat momeala și a chemat-o pe adolescentă și pe prietena ei de 18 ani chiar la el acasă, în orașul Ploiești, la ora 2:00 dimineața.

Luat prin surprindere, bărbatul nu a recunoscut că știa vârsta fetei și nici că intenționa să întrețină relații sexuale neprotejate cu ea.

"Plănuiam să o văd, dar nu ştiam câţi ani are", a spus bărbatul.

"Justițiarul de Berceni" a chemat imediat un echipaj de poliție care l-a luat la secție pe bărbatul de 54 de ani pentru declarații.

Alexandru a mai ajutat în trecut la prinderea unor presupuşi pedofili. Unul dintre ei este cercetat în libertate de polițiști după ce a împărțit pe stradă bilețele cu numărul lui de telefon.

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close