Antena 3 Actualitate JUSTIŢIE ÎNTÂRZIATĂ în cazul unui tânăr ucis acum 10 ani în Arad

JUSTIŢIE ÎNTÂRZIATĂ în cazul unui tânăr ucis acum 10 ani în Arad

de G.S.    |    10 Mai 2014   •   15:37
JUSTIŢIE ÎNTÂRZIATĂ în cazul unui tânăr ucis acum 10 ani în Arad
Ucigaşul unui fiu de judecător din Arad a fost adus după 10 ani în România. Acesta era dat în urmărire internaţională, fiind condamnat la 18 ani de închisoare, şi a fost prins de poliţiştii din Spania. 
 
Florin Moldovan a fost acuzat că, împreună cu alţi interlopi, l-a bătut în 2004 pe Traian Trifa pentru că avea o relaţie cu o femeie din cercul lor de cunoscuţi. 
 
Agresorii i-au abandonat trupul pe malul Mureşului. Înainte de a părăsi zona, criminalii l-au scotocit prin buzunare şi i-au scos bateria de la telefonul mobil pentru ca, în cazul în care şi-ar fi revenit, să nu poată suna după ajutor. 
 
Până să fie găsit, Traian Trifa a murit. Deşi crima era evidentă, poliţiştii, procurorii şi medicul legist care au instrumentat iniţial cazul au concluzionat că nu este vorba despre o moarte suspectă. 
 
A trebuit ca tatăl victimei, preşedintele Secţiei Civile aTribunalului Arad, să recuzeze toţi magistraţii din judeţ pentru ca fiului său să i se facă, în cele din urmă, dreptate. 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close