Antena 3 CNN Actualitate "Justiţie privată", în hala Obor din Capitală: O vânzătoare i-a spart arcada unui jurnalist (VIDEO)

"Justiţie privată", în hala Obor din Capitală: O vânzătoare i-a spart arcada unui jurnalist (VIDEO)

"Justiţie privată", în hala Obor din Capitală: O vânzătoare i-a spart arcada unui jurnalist (VIDEO)
Sursa foto: Hala Obor
16 Apr 2009   •   12:39

"Justiţia privată", pentru care Gigi Becali se află acum în arest, a devenit un termen folosit din ce în ce mai des în ultima perioadă. Omul de afaceri nu este, însă, singurul care a decis să adopte rolul de "justiţiar".

Un control al inspectorilor ANPC în hala Obor din Capitală s-a lăsat, joi, cu bătaie. Un jurnalist s-a ales cu arcada spartă, după ce o vânzătoare i-a aruncat cu o ladă în cap. Alţii au primit coate în stomac, păruieli şi înjurături.

Aşa au înţeles comercianţii să îşi arate nemulţumirea faţă de echipele de televiziune care însoţeau inspectorii.

În această săptămână, reprezuentanţii Prefecturii au decis efectuarea unor controale zilnice asupra modului de comercializare a cărnii şi produselor specifice sărbătorilor de Paşti.

Administratorii si paznicii din hala Obor nu au permis accesul jurnaliştilor în timpul controlului spunând că hala este proprietate privată iar fotografiatul şi filmatul sunt interzise.

Unul dintre jurnalişti a fost lovit cu o ladă şi i-a fost spartă arcada. Ziariştii au depus plângere la Secţia 8 Poliţie împotriva agresorilor.



Inspectorii OPC au găsit cele mai mari nereguli exact la magazinul în care au fost bătuţi jurnaliştii. Ei au aplicat amenzi de 10.000 de lei.

Hala Obor, din sectorul 2 al Capitalei, nu este administrată de Primărie, ci se află în proprietatea societăţii Cico SA, în baza unui hotărâri de Guvern adoptate în urmă cu peste 10 ani. De-a lungul timpului, Cico SA a subînchiriat, în baza unor contracte, spaţiile comerciale mai multor agenţi economici.

Antena 3



×
Subiecte în articol: bătaie control ANPC amenzi
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close