Antena 3 Actualitate Justiție A fost dat afară din PNL. Care e motivul real al excluderii sale

A fost dat afară din PNL. Care e motivul real al excluderii sale

30 Mar 2018   •   11:57
A fost dat afară din PNL. Care e motivul real al excluderii sale

PNL Sector 6 a informat vineri că, prin efectul statutului partidului, Corneliu Dobriţoiu şi-a pierdut calitatea de membru PNL, în momentul condamnării sale definitive, respectiv în 2016.

"Având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public privitoare la calitatea domnului Corneliu Dobriţoiu precizăm următoarele: Statutul PNL precizează la articolul 22, alineatul 5, situaţiile în care intervine pierderea de drept a calităţii de membru al Partidului Naţional Liberal, între care condamnarea penală definitivă. În data de 24 mai 2016, domnul Corneliu Dobriţoiu a fost condamnat penal definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an de închisoare cu suspendare, stabilindu-i-se trei ani de încercare. În consecinţă, prin efectul Statutului PNL, domnul Corneliu Dobriţoiu a pierdut de drept calitatea de membru al Partidului Naţional Liberal", se arată în comunicatul PNL Sector 6.

Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu a fost condamnat definitiv, în 2016, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an de închisoare cu suspendare în dosarul "Case pentru generali", în legătură cu achiziţionarea în condiţii ilegale a unei locuinţe de serviciu la preţ subvenţionat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close