Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ana Maria Pătru, despre drama trăită după ce a fost citată la DNA: „Prioritatea mea era să îmi liniștesc copilul”

Ana Maria Pătru, despre drama trăită după ce a fost citată la DNA: „Prioritatea mea era să îmi liniștesc copilul”

Ana Maria Pătru, despre drama trăită după ce a fost citată la DNA: „Prioritatea mea era să îmi liniștesc copilul”
29 Sep 2017   •   22:31

Fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, a vorbit în exclusivitate în emisiunea „Exces de putere”, de la Antena 3, despre abuzurile făcute de DNA.

„Sunt sub alt control judiciar, pentru că mai am un dosar. În urma efectuării unui dosar penal, efectuat de DNA Ploiești”, a spus Ana Maria Pătru.

Fosta şefă AEP a fost citată la DNA Ploiești printr-un telefon dat fiului, în timp ce acesta se afla la școală. 

„Era la ore, undeva la 10.35 a fost sunat de DNA Ploiești. Nu a răspuns. Nu cunoștea numărul. Apoi, fiul meu a sunat înapoi și au răspuns cei de la DNA Ploiești. Au spus că vor să vorbească cu mine. Nu au sunat întâmplător. Ținând cont că aveau numărul meu de telefon. Numărul e al copilului. Îl are dintotdeauna. E pe numele tatălui lui.

Atunci când am fost arestată și mi s-a făcut percheziție domiciliară, comisarii au luat și telefonul copilului. Nu înțeleg de ce, era minor. Probabil e o practică a lor să sperie copilul.

L-am simțit speriat și mi-a spus: Au sunat cei de la DNA Ploiești. Au zis să îi suni neapărat. Să îi suni tu. Am încercat să-l liniștesc. I-am sunat cam la trei ore după ce mi-a transmis copilul. Prioritatea mea era să îmi liniștesc copilul”, a povestit Ana Maria Pătru.

×
Subiecte în articol: ana maria patru prioritate DNA copil
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close