Antena 3 CNN Actualitate Justiție Birou Permanent la Camera Deputaților, pentru Mădălin Voicu și Nicolae Păun. Ce decizii s-au luat

Birou Permanent la Camera Deputaților, pentru Mădălin Voicu și Nicolae Păun. Ce decizii s-au luat

Birou Permanent la Camera Deputaților, pentru Mădălin Voicu și Nicolae Păun. Ce decizii s-au luat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
10 Feb 2016   •   19:31
Biroul permanent al Camerei Deputaților a decis miercuri să trimită cererile DNA pentru încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun Comisiei juridice, care are termen până luni pentru a elabora rapoartele.

"A fost sesizată imediat Comisia juridică, vor fi anunțați cei doi deputați începând de azi, cu posibilitatea de a studia materialul probator și de a veni împreună cu avocatul. Termenul prevăzut de Regulament este de trei zile, în situația aceasta Bp a aprobat cele trei zile, de astăzi până luni, pentru că este vorba de trei zile lucrătoare. Luni la prânz Biroul permanent așteaptă raportul din partea comisiei, apoi se va stabili calendarul pentru plen. Regulamentul prevede cinci zile pentru convocarea plenului. Comisia juridică poate solicita două zile suplimentare dacă mai are nevoie de timp pentru studierea materialului probator", a declarat secretarul Camerei, Niculae Mircovici.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close