Antena 3 CNN Actualitate Justiție Cerearea de arestare a lui Nicolae Cercel a fost respinsă de magistrați

Cerearea de arestare a lui Nicolae Cercel a fost respinsă de magistrați

Cerearea de arestare a lui Nicolae Cercel a fost respinsă de magistrați
10 Noi 2017   •   22:48

Update: Magistraţii Tribunalului Braşov au respins vineri seara propunerea procurorilor DNA de arestare preventivă a lui Ninel Cercel, dispunând măsura controlului judiciar. 

DNA a formulat contestaţie la măsura dispusă de magistraţi, a declarat  purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Braşov, judecătoarea Gabriela Ciolacu. 

Şedinţa în care a fost audiat secretarul de stat Ninel Cercel a început la ora 20:00 şi s-a terminat în jurul orei 21:45. 

Update: Premierul Mihai Tudose l-a demis pe Ninel Cercel, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, care vineri a fost reţinut de DNA, au declarat surse guvernamentale. 

Știrea inițială: Procurorii DNA au dispus vineri reţinerea lui Ninel Cercel, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, cu privire la săvârşirea infracţiunii de şantaj.

Procurorii anticorupție spun că secretarul de stat a încercat să-l demită pe șeful CZM Brasov deoarece acesta se împotrivea ca un contract al CFR Marfa cu Azo Mureș să fie încredințat unor societăți private de transport.

Acesta a fost anterior directorul regionalei CFR Călatori Craiova, începând cu 1999.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: DNA retinere Ministerul Transporturilor
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close