Antena 3 Actualitate Justiție Comisia SRI discută marţi despre posibilitatea de a cere demisia generalului Dumitru Dumbravă

Comisia SRI discută marţi despre posibilitatea de a cere demisia generalului Dumitru Dumbravă

28 Noi 2017   •   08:26
Comisia SRI discută marţi despre posibilitatea de a cere demisia generalului Dumitru Dumbravă
Sursa foto: Foto: luju.ro

Membrii Comisiei parlamentare de control al SRI discută, marţi, despre posibilitatea de a solicita generalului Dumitru Dumbravă demisia din funcţia de secretar general al Serviciului Român de Informaţii, la cinci zile după ce generalul a fost audiat în cadrul comisiei.

Discuţia despre cererea de plecare din funcţie a lui Dumitru Dumbravă a fost anunţată de către preşedintele comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda.

”Vom avea şedinţă de comisie la ora 11.00 (...) O să discutăm şi o să analizăm aspectele spuse de domnul Dumbravă în cadrul comisiei şi lucrurile spuse în plus, apărute de la acea audiere. Eu am avut inclusiv o discuţie cu o parte dintre cei care au prezentat în spaţiul public diferite lucruri. Spun că le confirmă şi le vor confirma ca mărturie în faţa comisiei. Probabil că o să îi cerem demisia domnului Dumbravă, pentru că nu putem să continuăm această analiză cu domnul Dumbravă în poziţia de secretar de general al Serviciului Român de Informaţii”, a declarat Claudiu Manda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close