Antena 3 CNN Actualitate Justiție Comisia SRI discută marţi despre posibilitatea de a cere demisia generalului Dumitru Dumbravă

Comisia SRI discută marţi despre posibilitatea de a cere demisia generalului Dumitru Dumbravă

Comisia SRI discută marţi despre posibilitatea de a cere demisia generalului Dumitru Dumbravă
Sursa foto: Foto: luju.ro
28 Noi 2017   •   08:26

Membrii Comisiei parlamentare de control al SRI discută, marţi, despre posibilitatea de a solicita generalului Dumitru Dumbravă demisia din funcţia de secretar general al Serviciului Român de Informaţii, la cinci zile după ce generalul a fost audiat în cadrul comisiei.

Discuţia despre cererea de plecare din funcţie a lui Dumitru Dumbravă a fost anunţată de către preşedintele comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda.

”Vom avea şedinţă de comisie la ora 11.00 (...) O să discutăm şi o să analizăm aspectele spuse de domnul Dumbravă în cadrul comisiei şi lucrurile spuse în plus, apărute de la acea audiere. Eu am avut inclusiv o discuţie cu o parte dintre cei care au prezentat în spaţiul public diferite lucruri. Spun că le confirmă şi le vor confirma ca mărturie în faţa comisiei. Probabil că o să îi cerem demisia domnului Dumbravă, pentru că nu putem să continuăm această analiză cu domnul Dumbravă în poziţia de secretar de general al Serviciului Român de Informaţii”, a declarat Claudiu Manda.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: comisia SRI demisie general
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close