Antena 3 CNN Actualitate Justiție Schimbare radicală pentru Cristian Rizea în puşcărie. Date de ultimă oră despre fostul politician

Schimbare radicală pentru Cristian Rizea în puşcărie. Date de ultimă oră despre fostul politician

Vin veşti surprinzătoare de la Penitenciarul Jilava, acolo unde a ajuns şi fostul politician Cristian Rizea, condamnat pentru corupţie la patru ani şi opt luni de închisoare.

de Ana Ciuvică    |    26 Mai 2024   •   10:16

Cristian Rizea, unul dintre cei mai extravaganţi politicieni, a început să lucreze la serviciul de curăţenie al penitenciarului Jilava.

Măsura vine după ce tocmai i-a fost schimbat regimul de detenţie cu unul mai blând, care îi permite să muncească, fiind mutat totodată de la penitenciarul Rahova.

Extravagantul politicieni, care îşi afişa vestimantaţia de lux pe reţelele de socializare în timp ce era dat în urmărire de autorităţile române, are acum grijă ca totul în penitenciar să fie conform cu regulile sanitare. Mătura şi mopul sunt acum nelipsite din recuzita sa zilnică.

În schimbul muncii efectuate, Cristian Rizea va beneficia de o reducere a timpului petrecut după gratii.

De altfel, fostului parlamentar fugar i-a fost scăzut un an din pedeapsă după ce s-a constatat că fapta de spălare de bani s-a prescris.
 

×
Subiecte în articol: Cristian Rizea Jilava
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
El este românul ucis în Congo de o rachetă. Ar fi împlinit 23 de ani peste 6 zile
x close