Antena 3 CNN Actualitate Justiție Cum a motivat Instanța decizia de a-l pune în libertate pe Cristian Borcea

Cum a motivat Instanța decizia de a-l pune în libertate pe Cristian Borcea

Cum a motivat Instanța decizia de a-l pune în libertate pe Cristian Borcea
17 Oct 2017   •   19:44

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au decis liberarea condiţionată a lui Cristian Borcea deoarece acesta a fost stăruitor în muncă şi a dat dovezi temeinice de îndreptare, implicându-se activ în programele de reinserţie socială, se arată în motivarea magistraţilor.

Potrivit magistraţilor Judecătoriei Sectorului 4 al Capitalei, în adoptarea acestei decizii de către judecători a cântărit şi faptul că fostul director executiv al FC Dinamo a desfăşurat activităţi productive şi că nu a fost sancţionat disciplinar.

„Nu a fost sancţionat disciplinar şi, pentru stăruinţa în muncă şi pentru modul în care a participat la activităţile de reintegrare socială, a fost recompensat de 30 ori: de 20 ori cu suplimentarea dreptului la pachet şi la vizită şi de 10 ori cu permisiunea de ieşire din penitenciar. A menţinut permanent legătura cu mediul de suport prin vizite, apeluri telefonice, corespondenţă şi convorbiri on-line. A beneficiat de sprijin material şi moral din partea familiei. Este important de reţinut că petentul nu este cunoscut cu antecedente penale”, mai arată magistraţii.

Potrivit Judecătoriei Sectorului 4, Cristian Borcea a beneficiat pe timpul executării condamnării de sprijin material şi moral din partea familiei.

Cristian Borcea ar putea fi eliberat condiţionat, după ce magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au decis, la începutul lunii octombrie, punerea sa în libertate, sentinţa nefiind însă definitivă.

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, se află la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Cristian Borcea instanta decizie
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close