Antena 3 CNN Actualitate Justiție Cum își amenința primarul Cherecheș denunțătorii: Vrei să-ți vezi copilul în scaun cu rotile?

Cum își amenința primarul Cherecheș denunțătorii: Vrei să-ți vezi copilul în scaun cu rotile?

Cum își amenința primarul Cherecheș denunțătorii: Vrei să-ți vezi copilul în scaun cu rotile?
04 Mai 2016   •   13:01

Detalii inedite dapar în încheierea de şedinţă a Tribunalului Cluj, din 27 martie, atunci când magistraţii au decis arestarea primarului Cătălin Cherecheş, scrie adevarul.ro.

În sala de judecată, procurorul DNA a arătat că în această cauză există suspiciunea reală că lăsarea în libertate a lui Cherecheş reprezintă o ameninţare cu privire la integritatea fizică şi psihică a denunţătorului Cristian Şpan- preşedintele FCM Baia Mare şi a familiei acestuia, sens în care arată că, în denunţul formulat, Şpan Cristian a relatat că inculpatul Cherecheş Cătălin i-a ameninţat familia, spunându-i că o transferă pe soţia sa, care este angajată la Primăria municipiului Baia Mare, de la un anumit serviciu, la Serviciul comunicare, unde va fi în subordinea lui.

Şpan a declarat că ştiind cum Cherecheş se poartă cu angajaţii, a înţeles ce a vrut să îi transmită. Totodată, a arătat că edilul i-a pus o întrebare în cadrul unei discuţii: „cum ar fi dacă şi-ar vedea copilul în scaun cu rotile”. Procurorurl DNA a mai arătat că afirmaţiile lui sunt confirmate şi de SMS-urile trimise de Cherecheş unuia dintre amicii săi, la data de 26.04.2016, în care edilul face următoarele afirmaţii: „Nu-i va fi uşor sub soare”, referindu-se evident la Şpan, şi „Viaţa e lungă”.

 

×
Subiecte în articol: Catalin Chereches Baia Mare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close