Antena 3 CNN Actualitate Justiție Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, audiat la DNA, în acelaşi dosar în care este vizat şi Cristian Popescu Piedone

Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, audiat la DNA, în acelaşi dosar în care este vizat şi Cristian Popescu Piedone

Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, a venit, astăzi, la sediul DNA pentru a fi audiat în acelaşi dosar în care este vizat şi actualul primar, Cristian Popescu Piedone.

Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, audiat la DNA, în acelaşi dosar în care este vizat şi Cristian Popescu Piedone
Sursa foto: Antena 3
de Corina Matlinschi    |    29 Apr 2022   •   12:21

Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, a fost chemat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat în acelaşi dosar în care este vizat şi actualul primar Cristian Popescu Piedone.

Acesta din urmă a fost ridicat de procurori, în această dimineaţă, de pe aeroportul Otopeni, în timp ce pleca în vacanţă împreună cu familia sa.

Potrivit unor surse, procurorii DNA fac cercetări într-un dosar de abuz în serviciu în legătură cu un contract pentru salubrizare.

"Vă dau toate detaliile când ies, vă rog să mă lăsaţi să îmi fac datoria de cetăţean. Trebuie să dau declaraţii înainte, după acea vorbim. Contractul de salubrizare la Sectorul 5 nu se putea decât cu firma primăriei, care avea exclusivitate acolo, altceva nu ştiu să vă spun. Vă dau declaraţii după ce ies", a declarat Daniel Florea, la intrarea în sediul DNA.

Cristian Popescu Piedone, după audierea la DNA: "Denunţătorul este fostul primar Daniel Florea"

Cristian Popescu Piedone, adus cu mandat la DNA fără să fie citat

"Singurul lucru pe care pot să îl spun este că a fost ridicat și adus cu mandat de aducere, în condițiile în care nu mai fusese citat până acum! 

Deci nu este vorba în niciun fel despre o rea credință din partea domniei sale.  Este singurul lucru pe care pot să vi-l spun până în acest moment!”, a declarat Vlad Hosu, avocatul lui Cristian Popescu Piedone.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close