Antena 3 CNN Actualitate Justiție Dezvăluirea care zguduie sistemul. Avertisment: Eliminarea judecătorilor incomozi

Dezvăluirea care zguduie sistemul. Avertisment: Eliminarea judecătorilor incomozi

Dezvăluirea care zguduie sistemul. Avertisment: Eliminarea judecătorilor incomozi
30 Iun 2018   •   16:25

Avertisment dur venit din partea unui fost director din Ministerul Justiției. Ingrid Mocanu atrage atenția asupra faptului că judecătorii care au pe rol dosare ANRP, ori pleacă la pensie, ori sunt suspendați de Inspecția Judiciară. Singura lor șansă este să vorbească, pentru a se putea salva. 

„Azi s-a dovedit că ceea ce spun de ceva vreme este adevărat: dacă ai judecători, ai, dacă nu, NU. Un complet absolut obiectiv de la Înalta Curte, astfel cum am prevăzut din primele momente, a dispus achitarea tuturor celor din ANRP care nu aveau reținute suspiciuni de corupție ori de influențare a deciziei.... în ciuda faptului că expertizele nu au fost perfecte în acea cauză (ceva prejudiciu a fost totuși constatat) ... doar că niște neprofesioniști nu sunt evaluatori. 
În dosarul nostru, nu am avut absolut nicio șansă: deși expertizele au constatat că NU EXISTĂ PREJUDICIU, Trancă (după 11 recuzări și 5 strămutări, toate respinse) a dispus condamnarea tuturor membrilor comisiei... de decizia CCR nici nu mai vorbesc... moft.
Că zice lumea că justiția se face în săli, la judecători ... Da, dacă ai judecători. Dacă ai ”trance”, pierzi vremea inutil”, a scris Ingrid Mocanu, pe pagina sa de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: ingrid mocanu avertisment judecatori
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close