Antena 3 CNN Actualitate Justiție Directorul general al DRP Craiova, cercetat pentru că și-ar fi falsificat diplomele de studii

Directorul general al DRP Craiova, cercetat pentru că și-ar fi falsificat diplomele de studii

Directorul general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, Bogdan Bratu, este cercetat pentru înșelăciunie, după ce și-ar fi falsificat diplomele de studii.

Directorul general al DRP Craiova, cercetat pentru că și-ar fi falsificat diplomele de studii
Sursa foto: Tirmagazin.ro
de Ruxandra Rădulescu    |    23 Apr 2021   •   15:12

Autoritățile fac cercetări în cazul directorului general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, Bogdan Bratu, sub suspiciune că și-ar fi falsificat diplomele de studii, informează surse judiciare.

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul General, au efectuat astăzi 3 percheziții domiciliare în județele Giurgiu și Dolj.

Conform CV-ului, Bogdan Bratu a susținut că a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice, București, dar și că ar fi un specialist în probleme legale, în urma absolviri Facultății de Științe Juridice, a Universității Hyperion, din capitală.

Bratu a devenit directorul DRP în 2017 în timpul guvernării PSD, a fost demis un an mai târziu, și ulterior repus în funcție.

Ludovic Orban: "Domnul Bratu, el a fost demis şi a câştigat prin proces"

"Domnul Bratu, el a fost demis şi a câştigat prin proces, a fost repus în funcţie prin decizie de instanţă. Din ce ţin eu minte e pus în perioada guvernării PSD, a fost schimbat când s-au certat PSD Dolj cu PSD Giurgiu şi acum a câştigat prin decizie de instanţă repunerea în funcţie", a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL susține că nu avea informații cu privire la studiile lui Bogdan Bratu.

Prejudiciu de un milion de lei

Conform comunicatului trimis de Inspectoratul General al Poliției Române, directorul general al DRP, Bogdan Bratu, s-ar fi calificat în funcție prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate şi a creat astfel un prejudiciu de aproape un million de lei.

×
Subiecte în articol: Craiova fals studii poliție PNL
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close