Antena 3 CNN Actualitate Justiție Elena Udrea rămâne sub control judiciar

Elena Udrea rămâne sub control judiciar

Elena Udrea rămâne sub control judiciar
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    25 Sep 2015   •   13:01
UPDATE 13.01 - Elena Udrea rămâne sub control judiciar, au decis, vineri, magistraţii Instanţei Supreme, respingând astfel cererea fostului ministru al Turismului.

De asemenea, Udrea a cerut şi să poată părăsi ţara fără încuviinţarea instanţei, dar şi această solicitare i-a fost respinsă.
 _____________________________

Ştirea iniţială 10.47

Elena Udrea a ajuns din nou în faţa magistraţilor de la Instanţa Supremă, vineri, pentru un nou termen în dosarul "Gala Bute", în care a fost trimisă în judecată pentru fapte de corupţie. 
 
Udrea a cerut ca măsura controlului judiciar împotriva ei să fie ridicată motivând, printre altele, că nu îşi poate exercita cum trebuie activitatea de parlamentar. 
 
La ultima înfăţişare, Udrea a spus că este anormal ca în acest dosar să fie acuzată doar ea, în contextul în care promovarea imaginii României la Gala Bute a fost adoptată de Guvern. 
 
Astfel, Udrea spune că ia în considerare să ceară audierea atât a şefului Executivului de atunci, Emil Boc, cât şi a lui Cătălin Predoiu, cel care a contrasemnat decizia din partea Ministerului Justiţiei. 
 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close