Florian Bodog, ministrul Sănătăţii, a fost audiat joi noapte la DIICOT în dosarul Lucan

05 Ian 2018   •   10:14
Florian Bodog, ministrul Sănătăţii, a fost audiat joi noapte la DIICOT în dosarul Lucan Foto: gov.ro

Florian Bodog, ministrul Sănătății, a fost audiat de procurori în noaptea de joi spre vineri.

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, şi ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, au fost citaţi joi la sediul DIICOT în dosarul medicului Mihai Lucan, însă cei doi nu s-au prezentat deoarece citaţiile nu au ajuns la timp, iar procurorul de caz a decis ca audierea acestora să fie reprogramată. Însă ministrul Bodog a fost în final audiat în noaptea de joi spre vineri.

Numele lui Boc şi Bodog  au fost menţionate de către Emanuel Ungureanu, depustat USR şi denunţător în acesta caz. Acesta susține că cei doi dar şi Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului, l-ar fi sprijinit de-a lungul anilor pe medicul urolog Mihai Lucan care ar fi primit un teren de 1000 de metri pătraţi în centrul Clujului printr-o hotărâre de consiliu local, la un preţ ridicol de mic, potrivit denunţătorului.

Emanuel Ungureanu a reacţionat la această informaţie pe Facebook. 
“Sunt uluit! Am primit acum o veste care imi zdruncină foarte serios încrederea în seriozitatea structurii centrale DIICOT. Din informațiile pe care le-am primit de la un medic care locuiește lângă sediul DIICOT din București acesta mi-a mărturisit că l-a văzut ieri noapte pe Ministrul Sănătății Florian Dorel Bodog ieșind din clădirea acestei instituții.”, a spus Ungureanu.

Parteneri
x close