Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, atac dur la Coldea: „Servesc patria, zice SRL Coldea. Care patrie? A SRL-ului?"

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, atac dur la Coldea: „Servesc patria, zice SRL Coldea. Care patrie? A SRL-ului?"

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, atac dur la Coldea: „Servesc patria, zice SRL Coldea. Care patrie? A SRL-ului?"
Sursa foto: FOTO: captură Antena 3
20 Sep 2017   •   11:33

După ce a fost audiat de Comisia parlamentară comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru controlul SRI, Daniel Dragomir a scris pe blogul său că Florian Coldea l-ar fi acuzat în interviul oferit pentru ziare.com, că acesta ar acţiona în numele unei puteri străine.


„Insidios cum îl știm, SRL Coldea ar vrea să ne spună că acționez în numele unei puteri străine. Cel mai probabil Marele Satan Rusia. Dorește să transmită astfel unor ambasade „ aveți grijă la Dragomir că e omul rușilor”. Asta e nouă. Păi să o afirme, să spună explicit, să indice clar, cu subiect și predicat. Este deținătorul absolut a milioane de informații. Ce îl oprește? Să spună clar și răspicat, ca un general locotenent ce este, căror forțe interne și externe aparțin. Dacă nu, să tacă.

Totodată, Daniel Dragomir, se apără de acuzaţiile fostului adjunct al SRI, Florian Coldea și le cataloghează ca fiind doar minciuni și dezinformări.

„Există forțe interne și externe care și-ar dori servicii românești înhibate și retrase în cazarmă, pentru ca unii să își realizeze planurile și obiectivele care nu au nimic de-a face cu interesele României.”

De asemenea, Dragomir a mai scris, că fostul adjunct SRI a întrecut limita prin declarațiile sale și că îi pune la îndoială patriotismul.

„Servesc patria, zice SRL Coldea. Care patrie? A SRL-ului?

Acuzațiile nu se opresc aici. Danel Dragomir îl acuză pe Coldea, inclusiv că i-ar fi atacat familia.

„M-a adus DNA-ul la copii la grădiniţă şi la şcoală, mi-a luat toate pozele şi amintirile din casă. Eu chiar am luptat pentru ţara asta. El doar s-a prefăcut” a concluzionat Dragomir pe blogul său.

 

×
Subiecte în articol: Coldea daniel dragomir atac SRI colonel
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close