Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fostul secretar de stat Oana Schmidt-Hăineală, la DNA. Procuroarea va fi audiată pe tema modificării Codului Penal

Fostul secretar de stat Oana Schmidt-Hăineală, la DNA. Procuroarea va fi audiată pe tema modificării Codului Penal

Fostul secretar de stat Oana Schmidt-Hăineală, la DNA. Procuroarea va fi audiată pe tema modificării Codului Penal
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Feb 2017   •   09:30

Procurorul Oana Schmidt-Hăineală, fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei în timpul redactării ordonanței 13, a ajuns, marţi dimineaţă, la sediul DNA, fiind citată pentru audieri.

La sosire, aceasta nu a făcut declaraţii presei.

Aceasta va fi audiată în dosarul deschis ca urmare a plângerii pe tema OUG 13/2017, de modificare a Codului Penal.

Oana Schmidt-Hăineală a fost revocată vineri din funcţia de secretar de stat la MJ, ca urmare a încetării detaşării, prin decizie CSM, la cererea procurorului general.

Procurorul Constantin Sima, fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei, a fost audiat, luni, la DNA, ca martor în dosarul în care se fac cercetări privind OUG 13.

Săptămâna trecută, Direcţia Naţională Anticorupţie confirma faptul că s-a înregistrat o sesizare depusă de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte în legătură cu modalitatea de adoptare a unor acte normative şi că se efectuează acte procedurale.
 

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close