Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fotomodel celebru, pe lista celor mai căutaţi infractori. A fost iubitul unei celebrităţi din România

Fotomodel celebru, pe lista celor mai căutaţi infractori. A fost iubitul unei celebrităţi din România

Un celebru fotomodel iordanian, care a fost inclusiv iubitul unei celebrităţi din România, se află pe lista celor mai căutaţi infractori. Acesta este considerat de autorităţi drept cel mai sadic proxenet. Bărbatul le obliga pe tinere să se prostitueze, iar dacă acestea refuzau erau pedepsite în mod îngrozitor.

de Georgiana Murgilă    |    06 Mai 2024   •   10:41

Fotomodel celebru, pe lista most wanted a Poliţiei Române. Este vorba despre un manechin iordanian considerat cel mai sadic proxenet.

În motivarea condamnării, judecătorii subliniază chinurile la care au fost supuse tinerele care ajungeau pe mâna bărbatului. Poliţia Română îl caută pe acest individ care a primit 10 ani de închisoare şi, potrivit unor surse, acesta se află în străinătate.

Fotomodelul iordanian Abdel Naser Suhaib Meshah a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare. Motivarea deciziei de condamnare arată că acesta era extrem de brutal cu victimele. Tinerele pe care le obliga să se prostitueze erau crestate cu lame de ras și arse cu țigara în zonele intime.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Anchetatorii au descoperit că acesta a făcut tot posibilul pentru a deveni cunoscut, tocmai pentru a racola mai ușor, prin metoda "Loverboy". Astfel, între 2015 – mai 2019, el își căuta victimele prin intermediul rețelelor de socializare.

Beneficiind de statul de vedetă de televiziune, cu un fizic şi o atitudine ce au atras privirile admirative ale multor persoane de sex feminin, inculpatul a acţionat cu intenţie în vederea atingerii scopului dorit, acela de a obţine resursele financiare de care avea nevoie pentru a-i asigura stilul de viaţă luxos pe care şi-l dorea.

Sadicul fotomodel conducea autoturisme de lux, se îmbrăca după ultima modă, mergea zilnic la sala de forţă, călătorea în străinătate, achiziţiona frecvent droguri în vederea consumului propriu.

×
Subiecte în articol: Abdel Naser Suhaib Meshah
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close