Antena 3 CNN Actualitate Justiție Gabriel Oprea solicită un nou vot în Senat, pentru încuviințarea urmăririi sale penale. ”Nu este intenția mea să fug de Justiție”

Gabriel Oprea solicită un nou vot în Senat, pentru încuviințarea urmăririi sale penale. ”Nu este intenția mea să fug de Justiție”

Gabriel Oprea solicită un nou vot în Senat, pentru încuviințarea urmăririi sale penale. ”Nu este intenția mea să fug de Justiție”
Sursa foto: Foto: Facebook
23 Sep 2016   •   11:45

Gabriel Oprea a cerut oficial un nou vot în cazul solicitării Parchetului, privind încuviințarea urmăririi penale în cazul său, în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină.

”Am depus astăzi cererea către Președintele Senatului. Nu a fost și nu este intenția mea să fug de Justiție. Însă ceea ce se întâmplă cu acest dosar nu este în regulă. Vreau dreptate pentru Bogdan Gigină, dar dosarul acesta nu pare a fi despre dreptate, ci despre răzbunări și răfuieli cu substrat politic” a scris Gabriel Oprea pe Facebook.

Senatorii au votat luni împotriva cererii DNA privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă. S-au înregistrat 45 de voturi "pentru", 73 "împotrivă", şase voturi fiind anulate. 

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea cerere vot Senat
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close