Antena 3 CNN Actualitate Justiție Gheorghe Dincă ar putea afla azi sentinţa în dosarul uciderii celor două tinere

Gheorghe Dincă ar putea afla azi sentinţa în dosarul uciderii celor două tinere

Gheorghe Dincă, presupusul autor al crimelor de la Caracal, ar putea afla astăzi prima sentință în dosarul uciderii celor două tinere - Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Procurorii au cerut pedeapsa maximă de 30 de ani.

Gheorghe Dincă ar putea afla azi sentinţa în dosarul uciderii celor două tinere
Sursa foto: Agerpres
de Andreea Borboros    |    12 Aug 2022   •   10:20

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a răpit pe cele două eleve, le-a violat, le-a ucis, iar apoi le-a ars trupurile într-un butoi.

La aproape 3 ani de la tragedie, astăzi procurorii ar putea afla o primă sentință în cazul lui Gheorghe Dincă. Asta pentru că ei au cerut pedeapsa maximă în ceea ce îl privește. Același lucru a făcut și avocatul familiei Luizei Melencu, cea care cere o pedeapsă maximă pentru mostrul cu chip de om de la Caracal.

În ceea ce privește complicele lui Gheorghe Dincă - Fane Risipițeanu, cel care este acuzat de viol, procurorii au cerut o pedeapsă de 12 ani de închisoare.

Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, însă, a cerut în fața magistraților Tribunalului Olt achitarea lui Gheorghe Dincă în ceea ce privește acuzația de omor. Asta pentru că, spune el, la dosar nu există probe care să ateste faptul că fetele ar fi fost ucise și că acestea nu ar fi încă în viață.

Important, de asemenea, de menționat este faptul că am putea avea parte de prima sentință după trei ani de la tragedie, însă există șanse mari ca aceasta să nu fie pronunțată astăzi pentru că judecătorul de caz se află în concediu. În această situație, procedura presupune ca dosarul să fie trimis în Camera de consiliu pentru a primi un nou termen.

În tot acest timp însă, familiile celor două tinere care au dispărut pur și simplu fără urmă, în urmă cu 3 ani, din curtea casei lui Gheorghe Dincă din Caracal, așteaptă cu sufletul la gură sentința și speră ca acesta să plătească pentru faptele sale.

×
Subiecte în articol: Gheorge Dincă Caracal
Parteneri
Loredana, Criminala de la Mangalia, rupe tăcerea!
x close