Antena 3 CNN Actualitate Justiție Guru Gregorian Bivolaru, la un pas de libertate. Instanța a decis că poate fi eliberat condiționat

Guru Gregorian Bivolaru, la un pas de libertate. Instanța a decis că poate fi eliberat condiționat

Guru Gregorian Bivolaru, la un pas de libertate. Instanța a decis că poate fi eliberat condiționat
12 Sep 2017   •   10:49

Gregorian Bivolaru, condamnat la șase ani de închisoare poate fi eliberat condiţionat, potrivit unei decizii date pe 7 septembrie de Judecătoria Bistriţa, publicată pe site-ul instituții, decizia putând fi contestată.

„În baza art. 587 Cod procedură penală admite cererea de liberare condiţionată formulată de domnul B.G., fiul lui Constantin , încarcerat în Penitenciarul Bistriţa în executarea unei pedepse de 6 ani închisoare, aplicată prin SP nr. 2591/2016 a Tribunalului Bucureşti, în baza căreia a fost emis mandatul de executare nr. 7784/2016. Dispune liberarea condiţionată a petentului Bivolaru Gregorian. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 07.09.2017," se arată în minuta Judecătoriei Bistrița.

Bivolaru a fost prins în Franţa, pe 26 februarie, fiind extrădat în România în 22 iulie, pentru executarea pedepsei de şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, primită în 14 iunie 2013, printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close