Antena 3 CNN Actualitate Justiție Liviu Dragnea, la ÎCCJ: Sper ca judecătorii să îmi dea dreptate cu ce am cerut în contestaţia la executare din dosarul „Referendumul”

Liviu Dragnea, la ÎCCJ: Sper ca judecătorii să îmi dea dreptate cu ce am cerut în contestaţia la executare din dosarul „Referendumul”

Liviu Dragnea, la ÎCCJ: Sper ca judecătorii să îmi dea dreptate cu ce am cerut în contestaţia la executare din dosarul „Referendumul”
de S.T.    |    10 Apr 2017   •   11:41

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit luni la instanţa supremă, el declarând că speră ca cei cinci judecători din complet să îi dea dreptate şi să admită contestaţia sa la executare în dosarul „Referendumul”, în care a fost condamnat definitiv, în aprilie 2016, la doi ani de închisoare cu suspendare.

Liviu Dragnea a ajuns la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) cu o oră după ce a început şedinţa la Completul de cinci judecători şi s-a întâlnit în curtea instanţei supreme cu avocatul său, cu care a rămas să fumeze.

Întrebat dacă speră să scape de condamnarea din dosarul „Referendumul” după judecarea contestaţiei, Dragra a spus: „Vedem după”.

Contestaţia este judecată de Completul de cinci judecători în urma unei decizii din 7 martie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţiei.

Iniţial, dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Bucureşti, care a decis, în 15 februarie, trimiterea cauzei la instanţa supremă.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea referendum
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close