Antena 3 CNN Actualitate Justiție Luju.ro: Președintele Klaus Iohannis are dosar penal la DNA

Luju.ro: Președintele Klaus Iohannis are dosar penal la DNA

Luju.ro: Președintele Klaus Iohannis are dosar penal la DNA
Sursa foto: sursa: Facebook/ Klaus Iohannis
05 Iun 2018   •   13:15

Președintele Klaus Iohannis are dosar penal. DNA a deschis dosarul 250/P/2018 pe numele lui Carmen Georgeta Iohannis și Klaus Werner Iohannis în urma sesizării redacției Lumea Justiției pentru cei 320.000 euro luați pe casele din Sibiu.

„Sunt eu uluit. DNA s-a mișcat, în condițiile în care oamenii stau cu anii și așteaptă. Am reușit performanța ca în două săptămâni să mi se spună că s-a constituit dosarul pe numele soților Iohannis, că s-a emis și ordonanță. Potrivit legii, competența de cercetare a unui demnitar aparține exclusiv DNA”, a spus Răzvan Savaliuc, senior editor luju.ro.

Redacția Lumea Justiției a depus plângerea penală la data de 9 mai 2018, la DNA privind afacerile imobiliare cu casele Statului a soților Carmen și Klaus Iohannis. Cei de la Luju.ro cer autorităţilor recuperarea sumei de 320 de mii de euro, care a fost obţinută după închirierea unui imobil către o bancă comercială timp de 14 ani.

„Se trece la marile mijloace, pe care până acum a evitat să le folosească DNA. Trebuia să se întâmple demult, pentru că povestea caselor președintelui trebuia investigată de foarte multă vreme. Ceea ce vedem acum poate să fie dorința de a-i arăta ce se întâmplă dacă nu își menține linia. Iar Klaus Iohannis a demonstrat astăzi că menține linia”, a spus Adrian Ursu.

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close