Antena 3 CNN Actualitate Justiție Mihaiela Moraru Iorga, la DNA. Ce a declarat procurorul la ieșirea din sediu

Mihaiela Moraru Iorga, la DNA. Ce a declarat procurorul la ieșirea din sediu

Mihaiela Moraru Iorga, la DNA. Ce a declarat procurorul la ieșirea din sediu
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
08 Dec 2017   •   12:12

Update: Mihaiela Iorga Moraru a ieșit de la sediul DNA

”Nu le-am spus nimic procurorilor. ”Bună ziua” și ”La revedere”, atât. Nu am formulat niciun fel de declarații. Astăzi s-a schimbat calitatea din suspect, în inculpat. E singurul lucru care s-a întâmplat. Celelalte acte de procedură au fost făcute publice prin comunicatele DNA.”, a declarat Mihaiela Iorga, la ieșirea din sediul DNA Ploiești.

Știrea inițială: Procurorul Mihaiela Moraru Iorga s-a prezentat, vineri, la sediul DNA Ploieşti, structură care instrumentează dosarul în care aceasta este acuzată că l-a ajutat pe omul de afaceri Florian Walter, care era urmărit internaţional şi cercetat de DIICOT, scopul fiind acela de a îngreuna cercetările şi tragerea la răspundere penală a acestuia.

"Eu zic să aveţi răbdare. O să ajungem într-o fază publică şi atunci o să auziţi toate declaraţiile. (...) O să facem toate declaraţiile în faţa judecătorului şi atunci veţi avea toate informaţiile necesare", a spus Iorga la intrarea în sediul DNA.

Potrivit unui comunicat de presă al DNA, Mihaiela Iorga este suspectă de favorizarea făptuitorului și fals intelectual în formă continuată (patru acte materiale).

×
Subiecte în articol: DNA procuror dosar audieri
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close