Antena 3 CNN Actualitate Justiție Mișcare-surpriză la DNA. Kovesi a convocat procurorii în ședință. Ce scrisoare va trimite către Comisia Europeană

Mișcare-surpriză la DNA. Kovesi a convocat procurorii în ședință. Ce scrisoare va trimite către Comisia Europeană

Mișcare-surpriză la DNA. Kovesi a convocat procurorii în ședință. Ce scrisoare va trimite către Comisia Europeană
01 Iun 2018   •   15:13

Laura Codruţa Kovesi a convocat procurorii DNA în şedinţă. 

Surse din interiorul direcţiei spun că aceasta le-a transmis foarte clar anchetatorilor că nu îşi va da demisia. I-a anunţat că se va da un comunicat de presă prin care se va spune că procurorilor le este afectată independenţa prin decizia care o vizează pe domnia sa, apoi că se va face o scrisoare către Comisia Europeană. 

Scrisoarea a fost redactată deja şi trimisă pe mail magistraţilor din România, de procurorul lui Liviu Dragnea, Alexandra Lăncrănjan care indică Principiile de la Bangalore şi Regulile de la Havana împotriva prevederilor Curţii Constituţionale a României. 

Şi dacă situaţia nu e destul de hilară, Kovesi le-a spus celor din conducere că dacă e demisă cumva, intermatul va fi asigurat de omul ei loial, procurorul secţiei a doua, Marius Bulancea, renunţând astfel la adjunctul Marius Iacob, cea care a însoţit-o în toată cariera de procuror general si procuror sef. 

×
Subiecte în articol: sedinta procurori convocare DNA Kovesi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close