Antena 3 CNN Actualitate Justiție Motivarea hotărârii CSM de excludere din magistratură a Cameliei Bogdan: A prevăzut rezultatul acțiunii

Motivarea hotărârii CSM de excludere din magistratură a Cameliei Bogdan: A prevăzut rezultatul acțiunii

Motivarea hotărârii CSM de excludere din magistratură a Cameliei Bogdan: A prevăzut rezultatul acțiunii
13 Apr 2017   •   16:39

Lumeajustitiei.ro va prezinta in exclusivitate hotararea CSM prin care judecatoarea Camelia Bogdan (foto) de la Curtea de Apel Bucuresti a fost zburata din magistratura. Este o hotarare devastatoare pentru vestita Camelie, prin care judecatorii din CSM au constatat incompatibilitatea acesteia, atunci cand a luat bani de la un SRL contractat de Ministerul Agriculturii, in timp ce judeca dosarul “Telepatia”, in care parte vatamata era chiar Ministerul Agriculturii.

Motivarea Hotararii nr. 1J din 8 februarie 2017 a Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara din CSM explica faptul ca judecatoarea Bogdan a afectat increderea cetatenilor in Justitie, iar prin conduita ei s-au creat premisele unei indoieli in ceea ce priveste integritatea si impartialitatea magistratilor. De asemenea, judecatorii din CSM devoaleaza ca Bogdan a prevazut rezultatul actiunilor sale si a acceptat posibilitatea ca ar putea incalca legea. Mai mult, aceeasi Camelie a incercat, sustin membrii CSM, sa isi preconsitituie aparari in situatia in care s-ar pune in discutie starea de incompatibilitate in care s-a aflat.

Continuarea, AICI

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close