Antena 3 Actualitate Justiție Norica Nicolai: Nu cred că se va ridica MCV-ul pentru România

Norica Nicolai: Nu cred că se va ridica MCV-ul pentru România

de M.Z.    |    25 Ian 2017   •   10:53
Norica Nicolai: Nu cred că se va ridica MCV-ul pentru România
Sursa foto: Foto: Agerpres

Progresele înregistrate de Justitiţia din România nu vor conduce automat la ridicarea MCV-ului, mai ales în condiţiile în care statul român nu a făcut paşii juridici necesari în acest sens, este de părere europarlamentarul Norica Nicolai.

”Nu cred că se va ridica MCV-ul pentru România, nici nu s-au făcut pașii juridici necesari”, a spus europarlamentarul ALDE Norica Nicolai, miercuri, la emisiunea Previziuni, de la Antena 3.

Europarlamentarul mai susţine că graţierea reprezintă o parte din soluţia pentru sistemul penitenciar românesc, o soluţie pe care începe să o întrevadă şi preşedintele Klaus Iohannis. 

”Cred că se va discuta și despre situația penitenciarelor. Organizațiile independente spun că, în România, fenimentul corupției a mai scăzut”, a completat Norica Nicolai, fost ministru al Justiției.

Comisia Europeană prezintă miercuri raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) pentru România şi Bulgaria. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close