Antena 3 CNN Actualitate Justiție O nouă lovitură pentru Kovesi. Cererea de recuzare a Adinei Florea a fost respinsă din nou

O nouă lovitură pentru Kovesi. Cererea de recuzare a Adinei Florea a fost respinsă din nou

O nouă lovitură pentru Kovesi. Cererea de recuzare a Adinei Florea a fost respinsă din nou
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    19 Feb 2019   •   13:05

Procurorul-şef al Secţiei de investigare a magistraţilor, Gheorghe Stan, a respins cea de-a doua cerere depusă de Laura Codruţa Kovesi de recuzare a Adinei Florea, cea care se ocupă de dosarul în care fosta şefă a DNA este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Pe 15 februarie, Laura Codruţa Kovesi a fost chemată la Secţia de investigare a magistraţilor pentru a fi audiată într-un dosar legat de aducerea în ţară a fostului director al FNI Nicolae Popa.

Kovesi a anunţat atunci că a depus două cereri de recuzare - una pe numele procurorului de caz, Adina Florea, şi cealaltă referitoare la şeful Secţiei de investigare a magistraţilor, Gheorghe Stan, motivul fiind „afectarea imparţialităţii”.

Cererea de recuzare a Adinei Florea a fost respinsă în aceeaşi zi de Gheorghe Stan, după care procurorul general Augustin Lazăr a respins şi recuzarea lui Gheorghe Stan.

Kovesi a revenit luni cu o a doua cerere de recuzare a procurorului Adina Florea, însă şi această solicitare a fost respinsă.

Citiți și:

Lovitură pentru Codruța Kovesi! A pierdut procesul cu Mihaiela Iorga

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Codruţa Kovesi Adina Florea revocare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close