Antena 3 CNN Actualitate Justiție Pasiunile periculoare care i-au condus pe milionari la moarte

Pasiunile periculoare care i-au condus pe milionari la moarte

Pasiunile periculoare care i-au condus pe milionari la moarte
18 Mai 2019   •   22:11

Maria Coman a prezentat la ”Se întâmplă în România” cazurile a mai multor oameni de afaceri care s-au confruntat cu probleme, și morți ce încă stârnesc curiozitatea publicului, și nu numai.

Unul dintre acești oameni este Liviu Bucăţică, victima accidentului aviatic din Munţii Buzăului. Acesta nu avea în plan să zboare și nici să meargă la Constața, ci și-a însoțit un prieten. Un alt milionar este Mihai Covaciu care și-a pierdut viața în tragicul accident. Acesta a intrat în avion, conștient că este un vânt puternic.

În urmă cu o lună,  Rudolf Heinz, austriac la origine s-a sinucis pe podul de la Mărăcineni. ”Am decis să-mi închei viața”, a scris acesta pe biletul său de adio.

Avocatul Daniel Ionascu a precizat că oamenii de afaceri din România de astăzi nu au cultura și educația aristocraților de altădată, aflându-se la prima generație de pantofi fără busolă spriituală. Acesta a intrat îna vion, conștient că este un vânt

Din acest considerent, remarcă Ionașcu, le lipsește și moralitatea și viziunea largă despre societate.

Daniel Ionașcu a explicat că oamenii de afaceri din România au nevoie de Dumnezeu, au nevoie de cineva mai puternic de care să-și lege destinul din punct de vedere spiritual și să-și suprime vanitatea și orgoliul.

×
Subiecte în articol: moarte oameni de afaceri
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close