Antena 3 CNN Actualitate Justiție Reacţia Danei Gîrbovan, președinta UNJR, la anunţul lui Tudorel Toader legat de arhiva SIPA

Reacţia Danei Gîrbovan, președinta UNJR, la anunţul lui Tudorel Toader legat de arhiva SIPA

Reacţia Danei Gîrbovan, președinta UNJR, la anunţul lui Tudorel Toader legat de arhiva SIPA
Sursa foto: Foto: Facebook/ Dana Girbovan
de S.T.    |    22 Mai 2017   •   17:54

Preşedinta UNJR Dana Gârbovan îl felicită prin intermediul unei reţele de siocializare pe ministru Justiţiei pentru decizia de a publica numele tuturor celor care de-a lungul timpului au vizitat arhiva SIPA. Vine însă şi cu o sugestie.

„Felicit intentia ministrului justitiei, domnul Tudorel Toader, de a "publica numele celor care au 'vizitat' arhiva, eventual si numarul 'vizitelor' efectuate" in arhiva SIPA. Asa cum a spus pe Facebook si domnul ministru, aceasta publicare reprezinta un prim pas pentru clarificarea situatiei acestei arhive. Sper ca aceasta publicare sa fie facuta azi. Il rog, de asemenea, pe domnul ministru ca, alaturi de numele acestor persoane, sa publice si data cand au intrat in arhiva SIPA.

In alta ordine de idei, astept cu interes raspunsurile la intrebarile pe care i le-am adresat doamnei Monica Macovei”, a scris Dana Gârbovan pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close