x close

Se fac verificări în cazul permisiei lui Dragnea. Deținuții cercetați într-un alt dosar penal nu au dreptul să iasă din penitenciar

de S.T.    |    02 Noi 2019   •   14:38
Se fac verificări în cazul permisiei lui Dragnea. Deținuții cercetați într-un alt dosar penal nu au dreptul să iasă din penitenciar Foto: Liviu Dragnea/ Facebook

Ministrul Justiției, Ana Birchall, i-a cerut șefului Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) să verifice modul în care lui Liviu Dragnea i-a fost acordată permisiunea de a ieși pentru o zi din penitenciar.

UPDATE - Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la modalitatea de acordare a unei recompense cu permisiunea de ieșire din penitenciar pentru o durată de 24 de ore, la solicitarea ministrului justiției, Ana Birchall, directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor a dispus efectuarea în regim de urgență a verificărilor care se impun la Penitenciarul București-Rahova. 

Ministrul justiției va fi informat privind rezultatele verificărilor și a măsurilor legale care se impun.

Știrea inițială:

Este control la Penitenciarul Rahova după permisia de 24 de ore primită de Liviu Dragnea.

Potrivit unor surse Antena 3, ministrul demis al Justiţiei, Ana Birchall, i-a cerut șefului Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) să verifice modul în care lui Liviu Dragnea i-a fost acordată permisiunea de a ieși pentru o zi din penitenciar.

Vă amintim că Liviu Dragnea a primit joi permisie de o zi de la Penitenciarul Rahova.

Fostul lider PSD a stat acasă 24 de ore, iar vineri dimineață a revenit în pușcărie.

Directorul ANP a declanșat verificări în acest caz, susțin surse judiciare.

Potrivit legii, deținuții cercetați într-un alt dosar penal nu au dreptul să iasă din penitenciar.

Surse Antena 3 au declarat că Dragnea a slăbit destul de mult și are o tristețe în ochi.

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova după condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati