Antena 3 CNN Actualitate Justiție Senatoarea Doina Tudor a fost reținută de DNA

Senatoarea Doina Tudor a fost reținută de DNA

Senatoarea Doina Tudor a fost reținută de DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Feb 2016   •   15:20
Senatoarea PNL Doina Tudor a fost reținută. Ea va fi propusă cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Plenul Senatului a votat, miercuri, în favoarea cererilor DNA de reținere și arestare a acesteia. Doina Tudor este acuzată de complicitate la luare de mită în dosarul fostului ei soț, care a condus autoritatea pentru asigurări.
Senatoarea PNL Doina Tudor a spus miercuri, după votul din plen, că este pregătită pentru reținere și, mai mult, are ”bagajele făcute”.

”Sunt pregătită pentru reținere, am bagajul făcut”, a spus, miercuri, senatoarea PNL Doina Tudor, după ce votul din plen al colegilor.

Întrebată de presă ce părere are despre rezultatul votului, politicianul a răspuns: ”Ar fi urât să comentez votul colegilor mei. (...) Mă așteptam, sunt pregătită, nu am niciun fel de problemă. Sunt convinsă că voi fi chemată la DNA și mă voi prezenta acolo”, a spus liberala.

Senatoarea susține că este nevinovată.

"Din moment ce sunt nevinovată și am toate dovezile că sunt nevinovată, de ce ar trebui să, nu știu, să am un moment rău? (...) am dovezile în mână. O să hotărască Înalta Curte de Casație mai departe", a afirmat Doina Tudor.

Despre afirmațiile sale potrivit cărora în perioada când procurorii susțin că ar fi primit necuvenit anumite sume de bani era plecată în SUA, senatorul PNL a spus: "Da, (...) exact când au fost datele acelea date de către inculpat, au fost menționate niște date de remitere a banilor. Deci, eu am biletul de avion pe care l-am depus și pașaportul cu ștampila de intrare în SUA. De asta vă spun: sunt liniștită în măsura posibilului, eu am depus, ceilalți nu au avut ce să depună. Nu există nicio dovadă, absolut nimic", a mai declarat Doina Tudor.
Soția fostului vicepreședinte ASF Daniel Tudor, Doina Anca Tudor, este urmărită penal pentru complicitate la luare de mită, anunță DNA.

×
Subiecte în articol: retinere DNA parlament plen vot
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close