Antena 3 CNN Actualitate Justiție Zi decisivă pentru Elena Udrea. Avocat: DNA nu are motive să conteste revocarea cererii de extrădare

Zi decisivă pentru Elena Udrea. Avocat: DNA nu are motive să conteste revocarea cererii de extrădare

Zi decisivă pentru Elena Udrea. Avocat: DNA nu are motive să conteste revocarea cererii de extrădare
22 Dec 2018   •   13:15

Sunt ore decisive pentru Elena Udrea. În mai puțin de trei ore expiră termenul până la care procurorii DNA pot contesta revocarea cererii de extrădare. Tribunalul București a decis să renunțe la cererea de revocare a Elenei Udrea. 

Tribunalul București a decis revocarea cererii de extrădare pentru Elena Udrea, având în vedere că executarea pedepselor a fost suspendată. 

Magistrații au decis să revoce cererile de extrădare, însă documentele nu au fost trimise încă la Ministerul Justiției deoarece, potrivit legii, trebuie să treacă 24 de ore de la pronunțare pentru a vedea dacă procurorii de la DNA fac sau nu contestație. 

„Teoretic pot contesta, practic, nu au niciun temei. Eu sper că nu se va face. Este vorba doar de un drum al hârtiilor. În funcție de această contestație Tribunalul București va trimite documentele. Este nerăbdătoare să fie alături de fiica ei și să își petreacă Sărbătorile alături de fiica ei. Din câte știu eu, fetița este în Costa Rica. Cred că speră și acum (n.r. - Elena Udrea) să își petreacă Sărbătorile alături de fiica ei”, a spus Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, pentru Antena 3. 

Citește și: Avocatul Elenei Udrea, apel către Anca Jurma: „Norma procedurală prevede un termen de 24 de ore în interiorul căruia procurorul poate contesta această hotărâre”

Elena Udrea va fi eliberată din închisoare, după ce judecătorii au decis suspendarea pedeapsei de șase ani de închisore în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în timp ce Tudor Breazu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la luare de mită, ambii în dosarul "Gala Bute".

×
Subiecte în articol: Udrea avocat contestatie cerere revocare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close