Antena 3 CNN Actualitate Juventus nu a predat armele la Zenit. Ruşii, eliminaţi din Liga Campionilor

Juventus nu a predat armele la Zenit. Ruşii, eliminaţi din Liga Campionilor

Juventus nu a predat armele la Zenit. Ruşii, eliminaţi din Liga Campionilor
25 Noi 2008   •   21:39

Şansele formaţiei Zenit Sankt Petersburg de a juca în fazele superioare ale Ligii Campionilor atârnau de un fir de aţă, după remiza, scor 0-0, cu Juventus, într-o partidă din grupa H. Totul a fost spulberat după ce Real Madrid s-a impus în deplasarea de la Borisov, scor 1-0 în meciul cu BATE.
Zenit - Juventus 0-0
Ambele echipe au beneficiat de o sumedenie de ocazii pentru a obţine toate cele trei puncte, însă finalizările au fost slabe, probabil influenţate şi de gerul de pe stadionul Petrovschi. Atacantul portughez Danny a avut cele mai bune şanse pentru Zenit, într-un meci dominat de echipa gazdă, dar Claudio Ranieri are toate motivele să considere că echipa sa trebuia să plece la Torino cu toate punctele, după ce atacanţii lui Juventus au nimerit de două ori bara transversală.
BATE - Real 0-1
Dacă Juventus era calificată în optimile competiţiei chiar dinaintea acestui meci, Zenit trebuia să se roage ca Real Madrid să nu câştige în întâlnirea de la BATE Borisov, ca apoi să şocheze campioana Spaniei pe Santiago Bernabeu, în ultima etapă a grupei H. Raul a adus totuşi victoria "galacticilor" în Belarus, prin golul din minutul 7. Real Madrid se califică astfel în optimile competiţiei, alături de Juventus, în timp ce Zenit s-a calificat în Cupa UEFA, de pe locul trei, având avantajul rezultatelor directe cu BATE Borisov.
Clasamentul grupei
1. Juventus - 11 puncte
2. Real Madrid - 9p
3. Zenit - 5p
4. BATE Borisov - 2p
Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close