Antena 3 CNN Actualitate O tartă cu căpşuni a fost retrasă dintr-un lanț cunoscut de supermarketuri. S-au găsit bucăți mici de plastic

O tartă cu căpşuni a fost retrasă dintr-un lanț cunoscut de supermarketuri. S-au găsit bucăți mici de plastic

Un lanț cunoscut de supermarketuri a anunțat retragerea de la comercializare a unui lot din produsul "Tartă cu rubarbă şi căpşuni", fiindcă pot exista bucăţi mici de plastic albastru pe suprafaţa produsului.

O tartă cu căpşuni a fost retrasă dintr-un lanț cunoscut de supermarketuri. S-au găsit bucăți mici de plastic
Sursa foto: Profimedia Images
de Silvia Preda    |    11 Oct 2023   •   16:54

"B+F Bakery & Food GmbH informează asupra faptului că în cazul anumitor produse «Tartă cu rubarbă şi căpşuni K-Classic» 1250 g pot exista bucăţi mici de plastic albastru pe suprafaţa acestora.

Clienţii sunt rugaţi să returneze produsul cu datele de identificare de mai jos şi vor primi contravaloarea acestuia", este anunţul Kaufland postat pe site-ul ANSVSA.

Avertismentul se referă la produsul "Tartă cu rubarbă şi căpşuni K-Classic 1250g" GTIN 4063367224072 Dată de valabilitate: 10.2024 Nr. lot: 3185 Furnizor: B+F Bakery & Food GmbH Eschenstraße 5 D-33154 Salzkotten Germania.

"Ne pare rău pentru acest incident și vă asigurăm că am luat măsuri imediate. Calitatea produselor reprezintă o prioritate pentru noi.

Vă mulțumim pentru înțelegere", adaugă compania.

×
Subiecte în articol: tartă capsuni rubarbă Kaufland plastic
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close