Antena 3 CNN Actualitate Kelemen Hunor ştie când va fi URMĂTOAREA moţiune de cenzură

Kelemen Hunor ştie când va fi URMĂTOAREA moţiune de cenzură

Kelemen Hunor ştie când va fi URMĂTOAREA moţiune de cenzură
12 Iun 2015   •   14:09

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, că va fi o altă moţiune de cenzură în sesiunea din toamnă, exprimându-şi convingerea că va fi una "mult mai consistentă".

Întrebat dacă în viitoarea sesiune parlamentară UDMR va susţine o nouă moţiune de cenzură, preşedintele UDMR a declarat: "Sunt convins că următoarea moţiune de cenzură va fi mult mai consistentă".

Întrebat dacă acesta a fost motivul pentru care Uniunea nu a susţinut moţiunea respinsă vineri, Hunor a răspuns afirmativ.
"Păi am spus, da. Sigur că va fi o altă moţiune de cenzură în sesiunea din toamnă şi sunt convins că va fi una mai consistentă", a precizat liderul UDMR.

Kelemen Hunor a reamintit că, la moţiune de cenzură dezbătută vineri în Parlament, fiecare parlamentar UDMR a votat "după convingere", existând o singură recomandare din partea conducerii partidului, aceea de a nu vota împotriva moţiunii de cenzură, "că nu suntem în guvern, suntem în opoziţie".

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, după ce Parlamentul a respins, vineri, moţiunea de cenzură depusă de liberali, că PNL va iniţia o altă
moţiune de cenzură pentru demiterea Guvernului în toamnă.

Moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta a fost respinsă, fiind înregistrate 194 de voturi "pentru", faţă de 278 necesare pentru adoptare, alte 13 voturi fiind "împotrivă", iar 7 anulate.

Moţiunea de cenzură inititulată "Victor Ponta - demis pentru Exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă!" a fost semnată de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO şi doi de la grupul democrat-popular, restul fiind deputaţi şi senatori ai PNL.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close