Antena 3 CNN Actualitate Kelemen Hunor: "Vom fi prezenţi la votul de învestire a Guvernului Cîțu. Joi decidem cum vom vota"

Kelemen Hunor: "Vom fi prezenţi la votul de învestire a Guvernului Cîțu. Joi decidem cum vom vota"

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus că partidul pe care îl reprezintă vor fi prezenți la votul de învestire a Guvernului Cîțu, dar decizia în privința felul în care se va vota va fi luată joi, în cadrul ședinței grupurilor reunite.

Kelemen Hunor: "Vom fi prezenţi la votul de învestire a Guvernului Cîțu. Joi decidem cum vom vota"
Sursa foto: sursă foto: Facebook Kelemen Hunor
10 Mar 2020   •   19:55

"Vom fi prezenţi, asta este clar, cum vom vota, vom lua o decizie înainte de şedinţă. Eu am convocat la ora 14.00, joi, şedinţa grupurilor reunite şi vom discuta acolo. Există posibilitatea să votăm pentru a învesti Guvernul, dar există şi posibilitatea de a respinge învestirea acestui guvern, depinde şi de decizia Curţii Constituţionale, pentru că, în acest moment, nu trebuie să ne preocupe mai departe varianta alegerilor anticipate şi, sigur, nici populaţia nu este interesată de alegeri anticipate.

Ceea ce vedem noi astăzi din toate discuţiile şi din toate sondajele, încet-încet pofta pentru alegerile anticipate dispare, ceea ce este absolut normal. Şi atunci trebuie văzut, vom discuta şi cu colegii din PNL, până la urmă este guvernul lor, este un guvern monocolor. Împotriva voinţei PNL să pui un guvern, nu ştiu dacă e varianta cea mai bună, vom mai discuta cu ei şi în funcţie de aceste discuţii vom lua o decizie, dar vom fi prezenţi în sală şi vom asigura cvorumul 100%", a declarat Kelemen Hunor, după consultările de la Palatul Victoria cu Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close