x close

Klaus Iohannis a semnat încă șapte decrete pentru eliberarea din funcție a unor magistrați

02 Aug 2017   •   19:36
Klaus Iohannis a semnat încă șapte decrete pentru eliberarea din funcție a unor magistrați Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din funcție a șapte magistrați, între care Ana Otilia Bomboș de la Tribunalul București.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, șeful statului i-a eliberat din funcție pe: Liliana Grigorescu — judecător la Judecătoria Drobeta Turnu Severin, Mirela-Teodora Lazoc — judecător la Tribunalul Sălaj, Rada-Magdalena Pop — judecător la Tribunalul Sălaj, Ana Otilia Bomboș — judecător la Tribunalul București, Vasile Bratu — judecător la Tribunalul Buzău, Gheorghe Oberșterescu — judecător, vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara, Daniela-Adriana Bînă — judecător la Curtea de Apel București.

Magistrații au fost eliberați din funcție ca urmare a pensionării.

Ana Otilia Bomboș urmează să se pensioneze de la 1 septembrie. În prezent, judecătorul are în lucru dosarul lui Marian Vanghelie care va fi preluat de un alt magistrat. Numele Otiliei Bomboș a apărut în stenogramele DNA în cazul dosarului pentru luare de mită al judecătoarelor Antoanela Costache și Viorica Dinu. Ea a primit neînceperea urmăririi penale.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

iohannis eliberare functie magistrati pensionare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati