Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, atac la adresa Vioricăi Dăncilă: Premierul a reușit să pună pe butuci relația cu lumea arabă

Klaus Iohannis, atac la adresa Vioricăi Dăncilă: Premierul a reușit să pună pe butuci relația cu lumea arabă

Klaus Iohannis, atac la adresa Vioricăi Dăncilă: Premierul a reușit să pună pe butuci relația cu lumea arabă
Sursa foto: Foto: presidency.ro
25 Mar 2019   •   17:53

Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa Premierului. Președintele susține că Regele Iordaniei s-a supărat din cauza abordării Vioricăi Dăncilă de la Congresul din Statele Unite și a contramandat un dineu din România. Klaus Iohannis declară că Viorica Dăncilă a reușit să pună și această relație pe butuci pentru niciun motiv.

”Trebuia să merg de aici să fiu gazda unui dineu pentru un musafir drag și important. Regele Iordaniei trebuia să vină. Premierul ne-a stricat relația cu această zonă. Nu mai este cazul să facem acest dineu. Regele Iordanei s-a simțit personal jignit de abordarea doamnei prim-ministru și a contramandat vizita. Este o reală problemă pentru România asta. România a construit o relație de încredere cu lumea arabă. Este una dintre puținele constante, a fost până ieri de fapt, ale politicii externe, unde ca stat am avut o atitudine fermă și corectă față de parteneri. Doamna premier a reușit să o pună pe butuci și pe asta. Pentru ce? Pentru nimic”, a declarat Iohannis.

×
Subiecte în articol: Iohannis viorica dancila Klaus Iohannis
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close