Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, atac la PSD: „Guvernarea actuală a mers pe contrasens față de așteptările societății românești”

Klaus Iohannis, atac la PSD: „Guvernarea actuală a mers pe contrasens față de așteptările societății românești”

Klaus Iohannis, atac la PSD: „Guvernarea actuală a mers pe contrasens față de așteptările societății românești”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Klaus Iohannis
08 Oct 2019   •   11:16

Ziua şi atacul preşedintelui la adresa Guvernului. Klaus Iohannis spune că cei care au condus România în ultimii ani au confiscat instituţiile statului, iar guvernarea PSD a mers pe contrasens.

„Mă aștept ca sprijinirea sectorului digital din România să se afle cu titlu de prioritate zero pe agenda oricărei guvernări. Din păcate, guvernanții din ultimii ani au avut ca prioritate zero acapararea legii și a instituțiilor, promovarea imposturii și asaltul asupra statului de drept, economiei de piață și bunei guvernări. Transformarea digitală a statului nu este doar despre digitalizare, ci și despre transformarea profundă a funcționării instituțiilor prin eficiență, integritate și transparență. 

În toate aceste privințe, guvernarea actuală a mers pe contrasens față de așteptările societății românești, arătând că este o guvernare paralelă cu nevoile de modernizare ale unei societăți de tip european în secolul XXI”, a afirmat Klaus Iohannis. 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close